Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Érseki elismerés: "kossuthos" tanár a jutalmazottak között

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-05-14 13:46:14

Péntek délután a Katona István-házban a kalocsai érsek átadta az általa alapított, 2001. óta minden évben gazdákra találó Kunszt József-díjakat az arra felterjesztett, vagy érdemesnek vélt pedagógusok számára. Idén ők vehették át a rangos kitüntetést!

hirdetés

hirdetés

A program dr. Bábel Balázs főpásztor köszöntőjével indult.

Tőle vette át a szót Dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök - majd a jutalmazás következett.

Kalocsa Város részéről Dr. Bálint József kalocsai polgármester méltatta a díjazottatt, Baranyiné Hellényi Viktóriát, a Bajai Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Humán és Kereskedelmi Szakközépiskolája és Szakiskolája tanárának pályáját.

A szerzetesi fenntartású katolikus itézmények idei jutalmatozzját Nagy Attila piarista igazgató laudálta: Mikulás Domonkos, a kecskeméti Piarista Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Óvoda igazgatóhelyettese vehette át a plakettet.

A Főegyházmegye fenntartásában működő katolikus oktatási-nevelési intézmények újdonsult Kunszt-díjasát Bán Róbert tázlári polármester méltatta: Balogh Tibor, a keceli II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Tázlári tagintézményének vezetője léphetett a pulpitusra az emlékérméért és a vele járó oklevélért.

A ceremónia ünnepi műsoráért a keceli II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda növendékei feleltek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó