Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Engedélyek hiányában nem építhetik tovább a Zöld Pardont

Szerző: Korsós Éva, – 2012-04-18 13:17:06

Tiltott építési tevékenység és a jogszabályi feltételek hiánya miatt az önkormányzat elutasította az engedély iránti kérelmet.


Leállítják a Zöld Pardon építését – értesült a Hír24 a Hegyvidéki Önkormányzattól. A városvezetés közleménye szerint a Zöld Pardon ügyében jelenleg három engedélyezési eljárás van folyamatban a XII. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalánál a főváros kormányhivatal kijelölése alapján: az építésigazgatási, a rendezvénytartási és a működési engedély iránti.


Az építéshatósági eljárásban szerdán engedély nélküli építési tevékenység és a jogszabályi feltételek hiánya miatt az önkormányzat elutasítani kényszerült a Zöld Pardon Kft. építési engedély iránti kérelmét – tudatták. Ezzel együtt a hatósági engedély és bejelentés nélküli, szabálytalanul végzett építési munkák azonnali leállításáról rendelkezett a Hivatal, így az épületek használata nem engedélyezett – olvasható a közleményben.

Az önkormányzat hozzátette, hogy a rendezvénytartási eljárásban még nem érkezett vissza minden szakhatósági állásfoglalás, ennek hiányában nem születhetett még döntés, míg a működési engedély iránti kérelem csupán kedden érkezett meg hozzájuk. Álláspontjuk szerint ezért a Zöld Pardon nem kezdheti meg a működését.

(hir24)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó