Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Eminem uralja a Grammy-t! 10 jelölés!

Szerző: Gábor János, – 2010-12-02 09:05:38

Az első számú fehér rapper viszi a prímet a jövő évi Grammy-díj átadón! Eminem összesen 10 jelölést vakerált össze, és jó eséllyel pályázik a legfontosabb kategóriák, az Év Albuma és az Év Dala elismeréseire is. Utána, nem sokkal lemaradva Bruno Mars jön a sorban, aki dalszerzőként is pályázik a zenei Oscarra, összesen 7 kategóriában. Lady Gaga és a Lady Antebellum country-trio 6-6 díjra esélyes.



A legizgalmasabbnak az Év Felvétele mezőnye tűnik, ahol B.o.B "Nothin\' on You", Eminem és Rihanna "Love the Way You Lie", Cee-Lo Green "F*ck You", Jay-Z és Alicia Keys "Empire State of Mind" és a Lady Antebellum "Need You Now" c. felvétele "esik egymásnak.


A legjobb Új Előadó kategóriában nem okozna meglepetést, ha Drake, a Florence & The Machine, a Mumford and Sons, Esperanza Spalding és Justin Bieber mezőnyéből utóbbi kerülne ki győztesen, hiszen övé minden idők legnézettebb videója a Youtube történetében - csaknem 400 milliószor kattintottak rá...



"Elképesztő. Nem hiszem el, hogy ilyen helyzetben vagyok" - nyilatkozta műholdas kapcsolás segítségével Bieber Londonból. "Nem tartom magam szupersztárnak. Egy hétköznapi srác vagyok, aki az álmait éli meg." Bieber egyébként két jelölést gyűjtött. Ugyanennyi díjra esélyes a Glee csapata és Beyoncé. Négy kategóriában jelölték még Katy Perry-t és Rihannát.



A jelölések ceremóniáját egy egy órás, több fellépős koncerten jelentették be, LL Cool J műsorvezetésével, Los Angelesben, a Nokia Clubban. Az eseményt a CBS élőben közvetítette, így a nézők láthatták Katy Perry, Justin Bieber és Miranda Lambert fellépését is.

Az 53. Grammy Gálát szintén a CBS-en lehet majd nézni. A helyszín: Los Angeles, Staples Center. A naptárba pedig ezt a dátumot vésd be: 2011. február 13.

A People cikke alapján fordította és írta:

Gábor János (Korona FM100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó