Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

A férfi nem kérdez, inkább eltéved...

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-05-18 12:27:58

Követte a navigációt, belehajtott a tóba egy ontariói hölgy...Igen, nő volt, de hogy szétoszlassuk a sztereotípiákat, a folytatásban hívjuk őt sofőrnek, ugyanis az urak is büszkélkedhetnek hasonló dolgokkal. Sőt, olykor még GPS sem kell hozzá...

Hirdetés

Hirdetés

A fennt emített sofőr "mentségére szóljon", hogy este volt, esett, szitált a köd és nagyon ritkán jár a környéken, ahol a baleset történt. Na mindegy, ő HITT abban, hogy ott út van, HITT a GPS-nek. Ez lett a vége:

Forrás: Facebook/Tobermorey Press

Miután túlléptünk a "szegény autó", "béna sofőr", "minek neki jogosítvány" megjegyzéseken, szívünkre tettük a kezünket és beismertük, hogy végülis mindenki tévedt már el és mindenki bízott már abban hogy a ködön túl út is van előttünk.

Hallgatóink is beismerő vallomást tettek. Zsuzsáék mikor Csángóföldre utaztak lányukért, rájöttek (néhány kilométernyi távolság és néhány plusz óra után), hogy két ugyanolyan nevű település is létezik Romániában...

Na jó, ezt tényleg a technika hibája volt! Miért nem kérdezett rá a kütyü, hogy melyik lehetőséget választják? Nem? Bexa haverjának azonban nincs mentsége! Nem a GPS volt a hibás... sokkal inkább a sör-váltó, vagy inkább ő maga, aki éjjel, világítás nélkül, spiccesen készült megtenni tizenpár kilométert. Ja, és sok múlhat ám egy kereszteződésen:

illusztráció

Ágiék a nászúton az egész, szó szerint az egész Alpokat benézték! Így tettek meg 80 kilométert 10 óra alatt:

Aztán azt is megtudtuk, hogy "Kékes" és "Kékes" között is van különbség. Még jó, hogy Józsiék barkasa bírta:

Hogy ki tájékozódik jobban, vagy hogy ki a jobb mitfahrer, azt nem fejtettük meg. De a végén beigazolódott, hogy miért olyan közkedvel a GPS a férfiak körében. Azért, mert nem szeretnek útbaigazítást kérni. Ezt pedig Süti nevű kedves hallgatónk szavaival szeretnénk alátámasztani:

"Sziasztok! GPS kérdés jogos; nem kérdezgetünk. Ha nincs GPS, akkor inkább eltévedünk. Puusssz Süti" :)

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó