Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Egy évvel tovább marad Kalocsán az amerikai vendégtanár

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-01-28 11:49:29

A bajai tankerületi és a kalocsai városvezetés egyaránt bizalmat szavazott a helyi Belvárosi Általános Iskolában vendégtanárként ősz óta tevékenykedő Nicolas Andrew Torres-nek egy újabb évre.

A fiatal pedagógus lakhatását ugyanis az önkormányzat támogatja, bérét pedig a bajai anyaintézmény fedezi, és eredetileg egy tanévig erősítette volna a Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Tagiskolájának a pedagóguskarát, azonban úgy a szülők, mind a gyerekek elégedettek a kaliforniai vendégtanár munkájával, ő pedig imádja a várost és hazánkat, így amikor válaszút elé került, örömmel döntött úgy, hogy még egy évet Kalocsán tölt.

2019 júniusáig tehát minden bizonnyal angolt tanít majd az iskolában és társadalmi munkaként azon kívül is a rádiónknak maradásáról frissen nyilatkozott Nick Torres.

Nicolas Andrew Torres, a kalocsai Belvárosi Iskola amerikai vendégtanára arról is mesélt, hogyan telnek a tanórákon kívüli angol-foglalkozások.

Ha akár ezzel kapcsolatban lennének kérdéseid, esetleg csatlakoznál a csoportmunkához, Nick azt is elárulja, hogyan tudod a legegyszerűbben elérni őt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó