Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Ingyen nyelvtudást palléroz és imádja Kalocsát vendégtanárunk

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-09-30 11:12:04

Arról korábban beszámoltunk, hogy új vendégtanárral bővült a kalocsai Belvárosi Általános Iskola tantestülete az őszi becsengetéssel Nicolas Andrew Torres személyében, azonban az őt bemutató tankerületi sajtótájékoztatón kevésbé derült ki, milyen ember oktatja gyermekeinket.

Az Amerikai Egyesült Államokból érkezett nyelvtanár a napokban adott interjút rádiónknak, amelyben elárulta, hogy első látásra beleszeretett hazánkba, Kalocsába és új munkahelyébe.

A polgármesteri hivatal dolgozóinak ingyen gyakorlóórákat adó fiatalember azt is elmondta, hogy sosem hallott Kalocsáról, azonban alig néhány hét ittlét után beszippantotta az itteni miliő.

A papírforma szerint idei tanév végéig Kalocsán vendégtanító Nicolas Andrew Torres a KORONAfm100-nak arról is beszélt, hogyan építi fel az angolórákat.

Hozzátette, hogy nincsen kőbe vésve, hogy visszatérjen az Államokban, ha ugyanis megtalálja itt magánéleti számításait, el tudná képzelni, hogy Magyarországon éljen.

 

A Nicolas Andrew Torres-szel készült teljes interjúnk az október 7-i, "Turmix" című térségi magazinunkból hallgatható vissza - alább! (38:15-től!)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó