Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Csalók sarcolták a kalocsai kórház területén parkolókat

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-03-21 16:59:52

Megbüntették ötezer forinttal, mert rossz helyen parkolt a kalocsai kórházban? Akkor bizony Önt (is) átverték! Az intézményvezetés feljelentést tesz, alább közöljük a kórház szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztatóját.

hirdetés

hirdetés

"A Bács-Kiskun Megyei Kórház Kalocsai Szent Kereszt Kórház vezetése tájékoztatja  a T. Lakosságot, hogy több érintett bejelentésére ismeretlen tettes, vagy tettesek ellen csalás gyanúja miatt feljelentést tett a Kalocsai Rendőrkapitányságon.

A rendelkezésre álló adatok szerint a feljelentett személy(ek) a kórház területére járművel behajtóktól, arra hivatkozva, hogy szabálytalanul, nem megengedett helyen, vagy módon  parkoltak, esetenként 5000 forintot, vagy ettől nagyobb összeget kért, mintegy büntetésként. Az átvett összegről nyugtát vagy bizonylatot nem adott.

Az intézmény vezetése tájékoztatja a Lakosságot, hogy bírságolásra senkinek, semmilyen formában felhatalmazást nem adott, erre jogszabályi lehetősége sincs.

Ám az elkövetett visszaélés ellenére fontos, hogy a kórház területére bármilyen okból behajtók a jövőben is a kijelölt parkolót vegyék igénybe. Járművel történő belépésnél, a félsorompóval biztosított főbejáratnál a portás ad beléptető cédulát, amely a kijelölt parkolóhelyen ingyenesen fél óra parkolási lehetőséget biztosít. A fél óra lejártával a portás a kiléptetésnél minden további megkezdett egy óra után 300 forint parkolási díjat vesz át. A portás az átvett összegről    minden esetben köteles nyugtát  adni a parkolást igénybe vevőnek.

Az intézmény zavartalan működése érdekében kérjük a  fenti szabály betartását, egyben a megkárosított betegektől és hozzátartozóiktól elnézést kérünk!

Kalocsa,2016. március  21.-én                                   

                                                                              Bács-Kiskun Megyei Kórház

                                                                    Kalocsai Szent Kereszt Kórház vezetése"

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó