Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Csalja társait a The Killers énekese!

Szerző: Gábor János, – 2010-09-13 08:13:11

A Las Vegas-i The Killers jelenleg a pihenőjét tölti. A munkamániás és maximalista Brandon Flowers énekes-frontember azonban nem pihen, elkészítette első, Flamingo című szólólemezét, amely Európa legtöbb országában hétfőn jelent meg, Észak-Amerikában jövő kedden kerül a boltokba.



„Egyetlen The Killers-felvételt sem tartok tökéletesnek. A remek hallásomnak köszönhetően minden apró hibát észreveszek, ami másnak fel sem tűnik. Saját magam előtt még magasabbra tettem a mércét. Bevallom, társaim nélkül jóval nehezebben ment a munka” – nyilatkozta. Úgy érzi, most ért pályája csúcsára, ezért hiba lett volna, ha a The Killers pihenője alatt ő is leáll a zenéléssel.



A korongján szereplő dalokat eredetileg a zenekarának írta, de azok nem nyerték el társai tetszését, így merült fel a szólóalbum készítésének ötlete. Közben végig azt érezte, hogy megcsalja az együttesét. „A szülővárosomban, Las Vegasban tartott első szólókoncertem alatt is hűtlennek éreztem magam. Olyan volt, mintha csalnám a feleségemet” – mondta.

Puha József - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó