Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Cipő soha nem hallott, utolsó dalát mutaják be a Szigeten

Szerző: Vörös István, – 2013-07-15 09:12:15

Kiderült, melyik volt Bódi László Cipő (†47) utolsó szerzeménye. Különleges dalról van szó, amelyet a márciusban elhunyt zenész tavaly októberben írt az értelmi sérült színészeket foglalkoztató Baltazár Színház felkérésére Müller Péter Sziámival (61) karöltve.



Augusztus 5-én a Szigeten fog először felhangzani az emlékkoncert fináléja előtt, méghozzá – sajnos már csak felvételről – Cipő előadásában.  – Hat éve színészkedek a Baltazár Színházban, ahol tavaly dalműhely alakult – kezdte Sziámi. – Koncz Zsuzsa hűséges nézője a színháznak, ezért tőle is kértünk szövegtémát, és ő csak ennyit mondott: a Baltazár Színházban mindig szeretet árad felém. Így lett a dal címe: Árad a szeretet. Az őszre várható lemez is e címet viseli, és Zsuzsa Cipőt ajánlotta zeneszerzőnek – emlékezett Sziámi, aki így ismerkedett az akkor már súlyos beteg zenésszel.

– Felnőttként az ember nehezen köt barátságot, de mi hamar egymásra hangolódtunk. Szerethető, szelíd embert ismertem meg benne – idézte fel Sziámi, aki családi programot is tervezett Cipővel. – Úgy volt, hogy ikerlányaival ellátogat majd hozzánk – mondta Sziámi, aki már készíti Cipő utolsó dalának videoklipjét.

(blikk.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó