Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Hallgasd meg: a Thirty Seconds To Mars gitárosával beszélgettünk!

Szerző: Gábor János, – 2013-07-12 15:43:42

A Korona FM 100 házhoz hozza a fantasztikus nyarat! Sopronig sem kellett elmennie a VOLT Fesztiválra a kalocsai és környékbeli Thirty Seconds To Mars-rajongóknak, ugyanis nem csak a zenekar koncertfelvételével szórakoztatunk este 8 órától, a népszerű amerikai banda gitárosával, Tomoval interjút is készítettünk, a felvétellel pedig meg sem álltunk Kalocsáig.

A rockbanda szarajevói születésű, horvát felmenőkkel büszkélkedő gitárosa Tomo, aki Jared és Shannon Leto mellett a Thirty Seconds To Mars oszlopos tagja, telefonon beszélgetett Vörös István riporterünkkel, úton a soproni koncertjükre. Az interjú különlegessége, hogy a Korona FM 100-on kívül senkit nem fogadtak a srácok Magyarországon.


Balról: Tomo, Jared és Shannon

A beszélgetés második feléből azt is megtudhatjátok, hogyan került az űrbe az előbb hallott felvétel. Sőt, ha szeretnétek személyesen csevegni Jared Letoval, Shannon Letoval, vagy éppen Tomoval, akivel az interjút készítettük, akkor fülelj!

Az interjút meghallgathatod a lap alján lévő lejátszókra kattintva szinkronosan - két részben, és az eredeti angol nyelvű telefonbeszélgetést is elérhetővé tettük!

Interview with Tomo from Thirty Seconds To Mars:


We were so lucky that we could catch the guitarist of the band via telephone on their way to the VOLT Festival in Sopron. Although the guys had to hurry, Tomo was happy to share their memories about Hungary with us, and he also talked a lot about their new album \'Love, Lust, Faith + Dreams\' and explained how they can act like your granny.

This interview was so much fun that you cannot miss it! Listen to it from the very beginning \'til our reporter István Vörös says goodbye to him. Clik on the grey mediaplayer at the bottom of the page and enjoy our chat with the guitarist of a legendary band.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó