Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Cher & Aguilera: egy film, egy nagylemez!

Szerző: Gábor János, – 2010-11-24 08:40:09

A Sony Music gondozásában jelent meg a Burlesque című kiadvány, amely a Christina Aguilera és Cher főszereplésével készült Burlesque című Sony Pictures film zenéit tartalmazza.



A várva várt filmzenei kiadványon helyet kaptak az ötszörös Grammy-díjas Christina Aguilera vadonatúj számai, melyeknek produceri teendői Tricky Stewart, Linda Perry és Ron Fair, míg dalszövegei Claude Kelly, Tricky Stewart és Sia nevéhez fűződnek. A legendás Chertől hallható lesz 2 vadonatúj dal is, köztük az erőteljes, eredetileg Diane Warren ballada, a "You Haven\'t Seen The Last Of Me", melynek producere Matt Serletic volt. Ez Cher első új dala az utóbbi 7 évben, valamint az első musicales filmszerepe is. A korongon helyet kaptak olyan klasszikus dalok átdolgozásai is, mint Etta James "Something\'s Got A Hold On Me" és "Tough Lover" című dala vagy Mae West híres nótája, az "A Guy What Takes His Time", ezúttal Christina Aguilera előadásában.



A Burlesque főszereplőjének megformálása Christina Aguilera mozifilmes és musicales debütálása, melyben partnere a legendás Cher, és egyben az énekesnő első nagyobb szerepe 1999 óta. A Burlesque című filmet, melyet a Screen Gems / Sony Pictures mutat be világszerte november 24-én, Steven Antin írta és rendezte, producere pedig Donald De Line. A Burlesque hazánkban várhatóan január végén / február elején kerül bemutatásra a mozikban.

zene.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó