Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Best of: idióta zenei legendákról

Szerző: Vörös István, – 2013-10-09 14:32:14

Az mtv.co.hu oldalon közöltek egy pofás kis összeállítást, ami tételesen megcáfol néhányat a könnyűzenei csillagokról elterjedt hírhedt pletykák közül. Íme, a kedvenceink - köszi MTV!



Marilyn Manson kivetette a lengőbordáit, hogy...na...szóval, hogy elérje magát. 15 éve él ez a legenda, pedig egy szó sem igaz belőle, Marilyn Manson pedig egy teljesen átlagos figura, amikor nincs a színpadon.



Courtney Love ölte meg Kurt Cobaint, a Nirvana frontemberét. Ez sem igaz, Kurt magát ölte meg.



Rihanna 17 évesen lefeküdt Jay-Z-vel, hogy beindíthassa karrierjét. Nagyon tartja magát ez a pletyka, de bizonyíték sosem volt rá. Valószínű, hogy inkább azért indult be a karrierje, mert platinalemezzel indított, nem?



Lady Gaga hermafrodita. Sokan beszéltek már arról, hogy Lady Gaga férfi is - ez természetesen nem igaz, az egész alapja egy béna fotó, amin rosszul gyűrödik a ruha.




Jay-Z és Beyoncé az Illuminátus rend tagjai. A fura kézjelek miatt sokan a szabadkőműves piramisra asszociálnak, pedig az csak a Roc-A-Fella kiadóra utal, a gazdagságra, gyémántra, meg ilyenek. Végülis Jay-Z mégiscsak egy szupergazdag rapper...

(mtv.co.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó