Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Belebukott a Lomnici-ügybe az MTI Hírcentrum igazgatója

Szerző: Korsós Éva, – 2011-12-15 13:28:55

Belebukott a Lomnici-ügybe Élő Gábor, az MTI Hírcentrum igazgatója és az MTVA hír- és hírháttérműsoraiért felelős főszerkesztője Papp Dániel - értesült az Index. Élő Gábornak mennie kell a köztévétől, Papp Dánielt lefokozták, másik helyet keresnek neki a médiumnál.

A lap úgy tudja, Belénessy Csaba az MTI vezére azonnali hatállyal felmondott Élő Gábornak arra hivatkozva, hogy megrendült benne a bizalom. A Hírcentrumot ideiglenesen Galambos István, az MTI alelnöke vezeti.

Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója ezzel egyidőben felmentette Papp Dánielt, az MTVA hír- és háttér vezetése alól. Az MTA kommunikációs igazgatója, Szabó László megerősítette az információt, az alap közleményt is kiad erről a döntésről.

Élő Gábor, az Echo Tv hírigazgatója, majd a Lánchíd Rádió főszerkesztője tavaly május 12-én került az MTV-hez hírigazgatóként. A hírigazgatót idén februárban nevezték ki az MTI Hírcentrum igazgatójának.

Papp Dániel arról híresült el, hogy meghamisított egy riportot, melyben Daniel-Cohn Bendit, az európai zöldek társelnöke Budapesten nyilatkozott a sajtószabadság védelmében.

(klubradio)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó