Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Az LST csapat tarolt a foktői Tarhonyafesztiválon

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-07-05 11:15:00

Az elmúlt hétvégén immáron másodszor rendezték meg hivatalosan is Tarhonyafesztiválnak minősítve Foktő falunapi mulatságát, amely tavaly nagy sikert aratott úgy az idősebb, mint a fiatal korosztály képviselőinek körében.

Hirdetés

Hirdetés

Utóbbi számára főképp a pénteki nap kínált célzott kikapcsolódást, míg a nagyközönség számára összeállított főnap a szombati volt.

Ennek gerincét a Szabadtűzi Lovagrend által támogatott Tarhonyás ételek főzőversenye adta, amely az idén is az LST csapat diadalával zárult, és a desszertek mellett tarhonyás levesek és főételek színes palettáját vonultatta fel, tudtuk meg a szervezők képviseletében Kovács Ottótól.

Hozzátette, hogy a kétnapos ünnepség egyik fénypontja a Foktő-Máréfalva közötti testvértelepülési megállapodás aláírása volt.

 

Kovács Ottó, a foktői Tarhonyafesztivál a legek legjei mellett azt is listázta, hogy kik vehettek még át különböző serlegeket, jutalmakat és különdíjakat a hétvégi népünnepély gasztronómiai megmérettetésén, amelyet a Zanzibár nagykoncertje és éjszakába nyúló mulatság zárt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó