Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A selyemerdő parkban folytatódott a városházi vitatkozás

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-04-19 12:35:00

Bár új és hasznos infók egész sora hangzott el kedd délután azon a lakossági fórumon, amelyet a Méhecskék SE által használt sportpályával szomszédos selyemerdő parkba rendeztek, érdemi előrelépés szemmel láthatóan nem történt a megjelent lakók és az ott beruházást tervezők között.

Hirdetés

Hirdetés

Ugyan a sportegyesület pályázati úton finanszírozná, hogy a jelenlegitől korszerűbb, több funkciós, viszont a park egy kis részét igénybe vevő sportfejlesztést hajtson végre, a környékben élő megjelentek nem örültek ennek.

Híreinkben korábban beszámoltunk arról, hogy e témában már a Városházán is volt vita a képviselők között, ami gyakorlatilag a fórumon is folytatódott. A tervezett játszótér- és sportpályafejlesztő beruházás részleteiről Faragó László egyesületvezető igyekezett átfogó tájékoztatást adni.

 

A selyemerdő parkban kedden összegyűlt lakók és a városvezetés, valamint a Méhecskék SE vezetése közötti szócsata elharapódzásának elejét véve kapcsolódott be az eszmecserébe dr. Bálint József polgármester.

Mint rávilágított, felesleges indulatosan egymásnak esni, hiszen az esetleges pályafejlesztési beruházás kérdése minden bizonnyal visszakerül még a testület elé.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó