Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kalocsáról is sokan kerültek a NAV frissített listájára

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-04-19 12:40:00

A napokban tette közzé honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a feketefoglalkoztatók frissített listáját, rajta több környékbeli névvel.

Hirdetés

Hirdetés

A NAV webes felületén (ide kattintva!) bárki számára hozzáférhető táblázatban négyezernél is több olyan cég található, amelyekről jogerős bírósági határozat mondta ki, hogy nem tettek eleget a munkaviszony létesítésével összefüggő bejelentési kötelezettségüknek.

A listára szép számmal kerültek fel Kalocsáról és a térségéből, illetve a vele szomszédos Kiskőrös-Kecel-Soltvadkert „aranyháromszögből”, valamint a szomszédos járásokból is. Vételkörzetünkből hartai, dunszentbenedeki, dusnoki, dunapataji és szelidi székhelyű, a legváltozatosabb profillal működő egységek kaptak helyet a listán, ahová minden bizonnyal nem szerettek volna felkerülni.

Kalocsáról Mogyoró, Hunyadi, Hold, Eperföld, Csalogány és Borsó utcai, illetve Szent István és Foktői úti székhellyel jegyzett társaságok és magánszemélyek köszönnek vissza a NAV nyilvántartásából a kereskedelemtől a fuvarozáson és élelmiszeriparon át a média-szolgáltatásig mindenféle területről.

A kép illusztráció!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó