Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A kórház gyógyítóival osztozik díján „Az év orvosa”

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-07-07 11:05:00

Mostanra talán sikerült a Facebookon a számára küldött összes gratuláló üzenetre válaszolni a kalocsai Szent Kereszt Kórházban az „Év orvosának” választott Dr. Göcsei Zsuzsannának.

Hirdetés

Hirdetés

A neurológus főorvos rádiónknak adott interjújában elmondta, hogy a múlt pénteki Semmelweis napi ünnepséget követően, amikor is átvehette a kitüntető jutalmat sokáig nem volt netközelben, de anélkül, hogy olvasta volna üzeneteit, a rendelőben is a mindennapokban eljut hozzá az a szeretet, ami a betegek felől övezi, és igyekszik erre rá is szolgálni.

Hozzátette, az általa átvett elismerést, véleménye szerint a kalocsai intézmény gyógyítói közül bárki kaphatta volna – de nagyon hálás érte.

 

Dr. Göcsei Zsuzsanna, a kalocsai kórház neurológus osztályvezető főorvosa, akit kollégái 2017-ben „Az év orvosának” szavaztak szólt arról is, mi a legnagyobb kitüntetés számra.

Mint mondta, szakmai fő irányelve, hogy mindent a páciense gyógyulásának rendel alá – ezért erőn felül igyekeztek megteremteni Kalocsán a korszerű neurológiai ellátás körülményeit.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó