Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Dr. Göcsei Zsuzsanna lett "Az év orvosa"

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-06-30 16:21:23

Díj- és elismeréseső hullott a Semmelweis nap alkalmából a kalocsai Szent Kereszt Kórház ünnepségén az intézmény dolgozóira.

hirdetés

hirdetés

A Szent Kereszt Kórház vezetésének felterjesztésére a július 5-én, a kecskeméti anyaintézményben, azaz a Megyei Kórházban tartandó ünnepségen vehetik át elismerésüket azon kollégák, akiket a házi ünnepségen Dr. Mócza György főigazagtó-helyettes ajándékozott meg.

Így András-Nagy Hedvig aneszteziológiai szakasszisztens, Benedek Lajos anyaggazdálkodási csoportvezető, Némethné Markó Andrea pénzügyi előadó, Szabó Sándor, a műszaki csoport műhelyvezetője, Zsinkáné Rideg Anita, a krónikus belgyógyászat vezető ápolója, Arth Mónika, a rendelőintézet endoszkópos szakasszisztense, valamint Fenyvesi László Ignácné szülésznő a megyeszékhelyen tartandó alkalmon ismét elismerésben részesülnek majd.

Ugyancsak a pénteki kalocsai eseményen hangzott el, hogy Dr. Tóth Norbert neurológus szintén a kecskeméti ünnepségen veheti majd át főorvosi kinevezését.

Az alkalom egyik legizgalmasabb pillanata az volt, amikor "Az év orvosa" kitüntető díj idei birtokosát jelentették be. A Kalocsán tavaly alapított elismerés személyéről a kórház orvosai egymás közötti titkos szavazáson döntenek. A titulust Dr. Göcsei Zsuzsanna, a neurológiai osztály vezető főorvosa érdemelte ki idén kollégáitól.

A korábban "év kollektívájává" választott neurológiai osztály

Végezetül Fekete István neurológiai szakápolót és Tamás Máriát, a tüdőosztály főnővérét a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara kalocsai alapszervezetének elnöke, Szigetiné Sánta Júlia részesítette elismerésben.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó