Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A hét végétől kevesebben szívják a vérét

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-06-23 14:36:24

Ezen a héten már remélhetőleg kevesebb bosszúságot okoznak a vérszívók, megkezdődött ugyanis a központilag szervezett és irányított, légi- és földi szúnyoggyérítés Kalocsán és térségében.

Hivatalos személyt egyelőre nem sikerült utolérnünk, aki beszámolt volna a munkálatokkal kapcsolatos részletekről, az ütemezést azonban megtaláltuk. E szerint június 23-án, légi és földi kémiai gyérítés kezdődött Dunapataj, Dunaszentbenedek, Géderlak, Harta, Ordas és Solt területén. Ugyancsak hétfőn földi irtásra lehet számítani Gerjenben és Faddon. Június 24-én, kedd ismét két fronton, földön és levegőben irtják a szúnyogokat Dunaföldváron és Pakson, míg földi irtás lesz Fajszon, Bátyán, és Tolnán.

Június 25-én, szerdán Gerjen, Fadd és Tolna felett láthatja a permetszóró repülőt, míg Foktőn és Kalocsán ezeken a napokon földi irtást végeznek. Vételkörzetünk egén ezután csütörtökön tűnik fel újra a szúnyogirtó repülő. Ekkor Fajsz, Bátya, Foktő, Kalocsa, Érsekcsanád, Sükösd, Uszód és Dusnok felett fog cirkálni a gép, az utóbbi két településen ezen a napon végzik a földi gyérítést is.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó