Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A hét végén indul a kalocsai karácsonyi jótékonysági gyűjtés

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-11-09 12:50:00

A tavalyi gyakorlatot követve, idén sem vár adventig a Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár, valamint segítő csapata a helyi rászorulók javára szervezett karácsonyi élelmiszeradomány-gyűjtéssel.

Hirdetés

Hirdetés

Közvetlenül a szeretet ünnepe előtt megszaporodnak ugyanis az ilyen kezdeményezések és az előrehozott helyi gyűjtés tavaly is eredményesebben végződött, mint a korábbi esztendőkben.

Közreműködő társszervekben az idén sincs hiány, tudtuk meg dr. Magóné Tóth Gyöngyi intézményvezetőtől, aki arra is rámutatott, hogy már ezen a hétvégén mely élelmiszerboltokban találkozhat majd a helyi családok javára tartós élelmiszereket gyűjtő aktivistáikkal.

 

(Fotó: KaloHírek)

Dr. Magóné Tóth Gyöngyi, a hét végi élelmiszergyűjtést koordináló Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár vezetője azt is kifejtette, hogy mi alapján dől majd el, hová kerülnek karácsonyra a városi összefogásból született szeretetcsomagok.

Hozzátette továbbá, hogy a hét végi gyűjtőpontként megjelölt üzleteken túl lesznek még helyi szupermarketek, amelyek teret biztosítanak akciójuk számára.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó