Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

2. Vén Família Szendvics Roadshow!

Szerző: Füstös Éva, koronaradio.hu – 2016-11-09 12:00:00

Karácsonyig minden szerda reggel házhoz visszük a reggelit!

Illetve azoknak a munkahelyi kollektíváknak, akik jelentkeznek nálunk és szerencséjük is van. A friss finomságokról a Vén Família Kft, Húsboltja gondoskodik, ahol minden héten újabb akciós késztermékek várják, azokat akiknek fontos az egészség. Hiszen ezek a húskészítmények adalékanyag mentesek.

 Már reggel 8-kor megérkezett a #KORONAcafé stúdiójába Vénné Mocsnik Alla, aki elárulta, hogy ezen a szerdán mivel fogja jóllakatni a mázlistákat. 

Aztán jött a sorsolás és indulás a helyszínre. Amelyhez közeledve kicsit féltünk, hogy éppen ott lesznek-e a munkatársak.

Ugyanis a kalocsai Mentőállomás dolgozóihoz csöngettünk be Csaba jóvoltából. De a szemfülesek, már az ablakból kiszúrtak bennünket!

Szerencsére ritka jó pillanatot fogtunk ki, sehol egy riasztás, mindenki az állomáson , ráadásul éhesen! Neki is fogtak jóízűen, öröm volt nézni, ahogy falatoznak. Főleg, amkor kiderült, hogy nem egy esetben délig húzódik el a reggeli.

Mennyire ízlettek az éhhaláltól megmentett   kollektívának a Vén Famíliás finomságok? Fülelje le:

A Vén Família Szendvics Roadshow 2. állomásán azokat a kedves, lelkiismeretes embereket lakattuk jól, akik az év 365 napján készen állnak arra, hogy ha kell segítsenek rajtunk. Külön öröm számunkra, hogy ott lehettünk. 

További képekért KATT IDE!

Jövő szerdáig még lehet izgulni, jelentkezni 15 főig a 78-567-662-es számon! Hajrá!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó