Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A gyermekvállalás tragikomédiájára invitál Nagy Ervin

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-06-07 12:05:00

Míg Zséda a napokban slágerekkel és új dalokkal tűzdelt péntek estét ígért Kalocsának a XXV. Kék Madár Fesztivál égisze alatt megrendezett koncertjére, addig a szombat esti színházi előadás egyik főszereplője a teátrumba küldött hangos meghívót.

Hirdetés

Hirdetés

A napjainkban minden korábbi magyar film rekordját megdöntő „Kincsem” sztárja, Nagy Ervin Pálos Hannával az oldalán lép fel a Kalocsai Színházban Duncan Macmillian „Lélegezz” című drámájában.

Az elismert színész a „gyermekvállalás tragikomédiájaként” jellemezte a közelgő előadást, amire egyébként információink szerint szépen fogynak a jegyek, a KORONAfm100-nak adott interjújában.

 

Nagy Ervin színművész a Kalocsán szombaton színpadra állítandó „Lélegezz” című kétszemélyes darab férfi főszereplője azt is elárulta, hogy annak örömteli és fájdalmas történéseivel egyaránt tud azonosulni – saját életéből merített tapasztalatok nyomán is.

 

A  hétvégén Kalocsán színpadra lépő Nagy Ervinnel készült teljes interjúnkat szombat délelőtti Turmix magazinunkban mutatjuk be!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó