Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Önnek is kivisszük a reggelit!

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2016-11-02 10:36:09

Mától egészen karácsonyig, minden szerda = Vén Família Szerda! Házhoz, pontosabban munkahelyre megy a reggeli Önnek és kollégáinak! A legéhesebb kollektívákat minden szerdán reggel különleges, igazi "Vén Famíliás" reggelivel lepjük meg. Az első állomásunk egy varroda volt...

Hirdetés

Hirdetés

KORONAfm100 és a Vén Família küldetése, hogy senki ne kezdje éhesen a szerdai melót. A Vén Família termékei közül ma belsőségekből készült finomságokkal megpakolt szendvicset vittünk 11 éhes nőnek, egy kalocsai varrodába....:)

A csajok pályáztak, mi sorsoltuk, és a Vén Família Kft. munkatársával, Allával kivittük a finomságokat. De hogy mi került ma, az 1. állomáson terítékre? Tessék egy kis étvágygerjesztő (amely egyébként ma akciós a Vén Família Kft húsboltjában):

Hogy szerdánként mely' kollektívát lepjük meg a reggelivel, az TITOK! Egészen addig a percig, amíg a Vén Família Kft. munkatársa és a KORONAcafé stábjának egyik tagja meg nem jelenik az ajtóban...ez ma is így volt:

A Szendvics Roadshow 1. állomásán egy jó hangulatú, mosolygós társaság várt minket! Mi pedig jóllakattuk őket :)

Lehet irigykedni, csorgatni a csorgatnivalót...jövő szerdáig. :) Addig jelenkezzen a 78/567-662-n! Várjuk a maximum 15 fős kollektívák jelenkezését! Na, ki éhes?

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó