Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

#ZsírégetőOlimpia: Kezdje a hetet tisztítókúrával!

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-06-13 10:29:18

Brávó! Brávó! És BRÁVÓ! A KORONAfm100 - Fantasztikus Nyár Zsírégető Olimpiája közös futással startolt, itt találja a részleteket (képek, kezdőfutó edzésterv, eddigi tapasztalatok, zsírégető-himnusz). A mai KORONAcafé-ban újabb tippek, praktikák érkeztek, hogy a nyár végére fittebbek, könnyebbek és egészségesebbek legyenek hallgatóink! A hetet tisztítókúrával indítjuk!

Hirdetés

Hirdetés

Nem kell megijedni, a tisztítókura nem egyezik meg a koplalással. Nem! A lényege, hogy a szervezetetet megszabadítsuk a méreganyagoktól. Így aki nagyon "pro", az a tisztítókúra során nem dohányzik, nem fogyaszt alkoholt és koffein tartalmú italokat sem. Helyette annyi zöldséget és gyümölcsöt eszik, amennyit csak megkíván. Mellé pedig folyamatosan inni, inni, inni kell! Vizet vagy gyógyteát. A tisztítókúra lehet hetente egy nap, de akár több is! Sorra vettük, melyek azok a gyümölcsök és zöldségek, amelyek során a legtöbb vitamint tudjuk bevinni a szervezetünkbe:

Ééés hogy még egy kis segítséget adjunk Önnek, hogy egészségesebb legyen és jobban érezze magát a bőrében, - megnéztük a három napos tisztítókúra programját is. Ezzel rágyúrhatunk a pénteki Retrofesztiválra, ahol együtt rúgunk ki a hámból:

FONTOS, hogy a tisztítókúrához viszonylag nyugodt napot válasszunk! Lévén az anyagcserénk felgyorsul, és a sok elfogyasztott rost után könnyebben szabadulunk meg a salakanyagoktól!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó