Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

#ZsírégetőOlimpia: Fehér gyilkosok a konyhaszekrényben

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-06-07 12:09:55

A gyilkosok a konyhaszekrényben rejtőznek! Az Önében is! Hárman vannak: az első számú gyanúsított a cukor, a tettestársak a só és a liszt!

Hirdetés

Hirdetés

Miután a KORONAcafé-ban megtanultuk mit használjunk édesítő gyanánt kristálycukor helyett (ITT olvashatja a részleteket), megnéztük azt is, hogy száműznünk kell-e a másik két fehér mérget. Egyáltalán hívjuk fehér méregnek?

Elstartolt a KORONAfm100 – Fantasztikus Nyár Zsírégető Olimpia, amelyben minden reggeli műsorban tippekkel, praktikákkal, tanácsokkal segítünk versenyzőinknek, és minden benevezett hallgatónak, aki a nyár végére szeretne egészségesebb és könnyebb lenni.

Hogy pontosak legyünk, nem csak mi, hanem szakértőink is segítenek. Ma Rados Diána dietetikust kérdeztük. Dia szerint – akármennyire tűnik hihetetlennek- nyugodtan lehet tunkolni fehér kenyérrel, de mértékkel. A teljes kiőrlésű kenyérben sincs sokkal kevesebb kalória, mint a fehérkenyérben, de az tény, hogy egészségesebb. A só pedig nagyon is hasznos a szervezetének, sőt, a lételeme! Ennek ellenére mégis só mentesen kellene főznünk – de erről sokkal többet is elárult a dietetikus:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó