Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Zöld jelzést kapott a Paksi-közben a garázsépítés

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-08-29 10:29:29

Másodszor került a kalocsai képviselő-testület elé egy ingatlanértékesítési igény, amelyet garázsok építésére nyújtott be egy vállalkozó a városvezetés felé.

A szóban forgó beruházás a Paksi-köz lakótelepének meglévő garázsai mögötti területen valósulna meg és hosszas vitát követően első körön visszadobta a többség a területeladás kérdését. Szerdán ismét napirendre tűzték az ügyet, amikor is az ellenzéki képviselők java sérelmezte, hogy pályáztatás és versenyeztetés nélkül értékesítené területét az önkormányzat. Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármester, a körzet képviselője elmondta, hogy ismerteti szerint az ott élők örömmel fogadnák a fejlesztést.

A kép illusztráció!

A kapcsolódó előterjesztés ismételten vitát generált, mondván, ha ilyen jó üzlet a Paksi közben garázsokat építeni, miért nem valósítja ezt meg, majd adja bérbe azokat az önkormányzat. E tekintetben dr. Angeli Gabriella képviselő támasztotta alá a polgármesteri álláspontot, miszerint a városvezetés feladata, hogy segítse a vállalkozókat, ne helyettük vállalkozzon.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó