Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

WOW! Ingyenzene Moby új albumáról

Szerző: Vörös István, – 2011-02-20 21:14:12

Ez igen! Egy régi nagy kedvenc két év hallgatás után visszatér, de nem is akárhogyan! Az alternatív, melankolikus zenéjéről ismert amerikai DJ, Moby idén jelenteti meg Destroyed című stúdióalbumát, melynek előfutára máris elérhető... ingyen!



Az ingyen-zene fogalma nem ismeretlen Moby számára, hiszen anno a hírhedt Jammie Thomas-ügyben nyíltan a hölgy védelmére kelt internetes blogján, amikor a jogvédő RIAA (Amerikai Hanglemezkiadók Szövetsége) kétmillió dollárra büntetett egy minesottai asszonyt, aki 25 dalt osztott meg a KaZaa fájlcserélőben. Akkor a zenész azt írta, fel kéne oszlatni a RIAA-t, hiszen "beperelni valakit azért, mert zenét hallgat, a legrosszabb dolog, ami tehető"!

Ennek szellemében a DJ egy ingyenes digitális EP-t jelentetett meg hivatalos honlapján, mely három vadiúj szerzeményt tartalmaz a májusban megjelenő új nagylemezről. A Be The One címet viselő kiadvány közel negyedórányi szórakozást kínál az előadó rajongóinak, aki ígérete szerint egyébként nyáron turnéra is indul és számos európai helyszínen lép majd fel.



A Destroyed májusban kerül a boltok polcaira, és Mody közleménye szerint több extrához is hozzájutnak a rajongók, többek között egy fotóalbumhoz, mely a DJ által készített képeket tartalmazza.

További különlegesség, hogy a Be The One digitális mini-gyűjteményhez három dalához egy-egy videót is készített Moby, melyek ugyancsak megtekinthetőek az előadó honlapján, és még a filmezés körülményeibe is beavat minket! Klikk!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó