Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Wow! Harcos amazon lett Katy Perry

Szerző: Lukács Kata, – 2012-03-18 19:46:39

Az E.T. énekesnője március 21-én mutatja be a Part of Me című dal várva várt kisfilmjét. A videoklip előzetese a napokban jelent meg, és úgy tűnik, Katy egyik legnagyszabásúbb videóját láthatjuk majd. A bemutatóból megtudhatjuk, hogy az énekesnő rövid hajú katonaként tűnik majd fel a háborús hangulatú klipben.




Katy Perry jelenleg igen elfoglalt, mivel már új nagylemezén dolgozik, mely sokkal sötétebbnek és komolyabbnak ígérkezik az eddigieknél. Emellett március 26-án újra kiadja a nagy sikerű Teenage Dream című albumot. A bővített változaton három új dal is helyet kapott, melyek közül az első kislemez, a Part of Me első helyen debütált Amerikában, ezzel a gyönyörű énekesnő hetedik listavezető száma lett a tengerentúlon.



A Part Of Me előzetes dalszöveg-videója

A Part of Me videoklip előzetese alatt a YouTube-on hatalmas vita alakult ki, mivel Lady Gaga rajongói úgy vélik, hogy Katy Perry új kisfilmje a Mother Monster botrányos Alejandro című videójának másolata lesz csupán. A nemrég elvált énekesnő új klipje előzetesének látszólag nincs sok köze Gaga kisfilmjéhez, de a szerdán megjelenő – igen látványosnak ígérkező – háborús Part of Me videóból minden kiderül majd.

(starity.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó