Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Will.I.Am az első, aki a Marson énekelt! VIDEÓ!

Szerző: Gábor János, – 2012-08-31 13:01:37

Az elsősorban a Black Eyed Peas-ből ismert, de szólóban is sikeres Will.I.Am kedden egyenesen a Marsról mutatta be új dalát, a Reach For The Stars-t.



Will.I.Am-ről ismert, hogy szenvedélyes megszállottja a tudomány világának, elsősorban a technológiai fejlesztések és az űrkutatás rajongója. Elmondása szerint új dala arról szól, milyen elkötelezett követője a tudományos ismereteknek és mindent megtesz népszerűsítésükért. A rapper és producer éppen ezért most a NASA-val fogott össze, hogy a nemrég a Marson leszálló Curiosity (kíváncsiság) névre keresztelt mars-járó hangszóróit használva mutathassa be új szerzeményét.



A számot a NASA egy tudományos-népszerűsítő esemény keretében mutatta be augusztus 28-án kedden, pasadenai laboratóriumában. A premier idejére a helyszínre érkező Will.I.Am az ott összegyűlt diákoknak tartott előadást a Marsról és arról, milyen technológia teszi lehetővé, a dal megszólalását a bolygón. A hamarosan új lemezzel jelentkező énekesnek ezzel egy régi álma vált valóra. Továbbá Will.I.Am jótékonysági szervezete, a I.am.angel Alapítvány is bejelentett egy komoly új kezdeményezést a NASA-val karöltve. Az alapítvány célja, hogy digitális eszközökkel szereljen fel minél több óvodát és iskolát.

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Michael Douglas elnök lesz!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó