Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

WHO-SZAVAZÁS: voksolj a kalocsai csapatra! (VIDEÓVAL)

Szerző: Vörös István, – 2011-11-28 11:48:00

A WHO egészségügyi világszervezet felhívására a dohányzás ártalmas hatását bemutató rövid videóval nevezhettek filmkészítők a világ minden pontjáról. A kiírást értékelők első körön a legjobb tíz videót hozták nyilvánosságra, melyek között egyedüli magyarként szerepel a kalocsai gyermekotthon lakóinak közreműködésével készült kisfilm is. Második körön a közönség dönthet a legjobb öt közé jutó videó sorsáról, hiszen a filmeket internetes szavazásra bocsátották, és az öt legtöbb voksot kapó film közül választják ki a WHO megbízottjai a legkiválóbbat. A kalocsai videót a készítők képviseletében Illés Imre mutatta be.


A filmre IDE KATTINTVA szavazhatsz: a Deaf, Blind and Dumb Wolrd felirat melletti körbe kattintva, majd a lap alján a VOTE ikonra klikkelve!

Illés Imre azt is pontosan elmondta, hogyan lehet szavazni az egyetlen magyar, s egyben kalocsai kisfilmre, melyet a pályázati kiírás miatt ugyan angol narrációval vettek fel, a készítők megígérték, hogy rövidesen magyarul is bemutatják azt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó