Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

VOLT: ez megint jól kezdődik...

Szerző: Gábor János, volt.hu – 2014-11-05 12:21:04

A Motörhead, John Newman és Lilly Wood is jön Sopronba

Nyolc hónappal a kapunyitás előtt már három világsztárral rukkoltak elő a VOLT szervezői. Érkezik a rock and roll-legenda Motörhead, a világhírnévre született brit szupersztár, John Newman valamint az idei év egyik legnagyobb slágerét jegyző francia Lilly Wood.

Friss hír, hogy a Gumizsiráf versenyen a közönség Magyarország legjobb fesztiváljának választotta a VOLT Fesztivált, a szervezők pedig nem hálátlanok az elismerésért: több mint fél évvel a 23. VOLT indulása előtt kedvezményes bérletekkel és három világsztárral álltak elő.

„Mi vagyunk a Motörhead, rock and rollt játszunk“ - ez a minden koncerten elhangzó mondat többet elmond bármilyen bonyolult definíciónál. A legszebb az egészben, hogy a Motörhead soha nem is tért el saját filozófiától. Immáron három és fél évtizede tartó pályafutásuk minden korszakában mennydörgő albumokat hoztak létre. A több évtizedes múlttal rendelkező bandát bátran nevezhetjük a rock and roll koronázott királyainak, akik most Sopronba teszik át trónjukat.

A jegyárak tavalyhoz képest nem változtak, az első 1000 db bérlethez pedig kedvezményes, “early bird” áron, 19.990 Ft-ért lehet hozzájutni mostantól. “Magyarország legszerethetőbb fesztiválja” jövőre július 1-2-3-4-én várja Sopronba közönségét.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó