Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Viszlát Britney, helló Gaga

Szerző: Koszorú Csabi, forrás: noizz.hu – 2018-01-04 09:10:58

Négy évnyi kemény munka után, maga mögött hagyja a teltházas Las Vegas-i koncertjeit Britney, és új dolgokba fog 2018-ban. A szilveszteri koncertje volt az utolsó!

Természetesen nem arról van szó, hogy a szőke ciklon visszavonul és mostantól csipkeveréssel tölti az idejét az éneklés helyett. Britney csupán a nevadai sivatagtól és Vegastól búcsúzik, ahol új érát teremtett. 2013-ban jelentette be a Planet Hollywood étteremben, hogy két évig fel fog lépni a Piece of Me turnéval a különleges városban. És ez így is volt, aminek köszönhetően a Vegas-i popkultúra új imázst kapott.

Addig ugyanis főként a régi nagyok -Celine Dion, Tom Jones, Cher- koncerteztek a sivatagi mesevilágban, de a pophercegnő megnyitott egy új utat, és utána már jöttek DJ-k, Bruno Mars, Jennifer Lopez és sokan mások. 2018-ban pedig állítólag Gaga fog turnéba kezdeni.

Britney a két évből négyet csinált, ugyanis minden este teltházas volt, nem csoda, hogy kimaxolta a lehetőségeit. 100 perces show-kat adott, amelyek alatt sokszor átöltözött, és igen merész kosztümökben mutatta be legkedveltebb slágereit. Közben pedig megismerkedett edző szerelmével, aki gondoskodott arról, hogy a fizikai erőnléte is meglegyen a nagy koncertekhez. Sam Asgharival azóta is nagy szerelemben vannak és boldogan nevelik Britney két fiát. Az énekesnő arról nem mesélt, hogy mihez fog elsőként az új évben, de sanszos, hogy egy új lemezbe, némi pihenésbe, és az sem kizárt, hogy vissza tér ő még Vegasba.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó