Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Visszatérnek: ismét színpadon az LGT!

Szerző: Mike Szilvia, – 2012-05-03 09:31:50

Újra koncertet ad a Loksi, a magyar rockzene történetének egyik legfontosabb zenekara. A Lokomotív GT 2013. február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában lép majd fel.


A zenekar közel harminc éve nem zenélt hagyományos koncerthelyszínen. Legutóbb 2007-ben a Sziget Fesztivál nulladik napján, korábban pedig a Nyugati pályaudvaron tartott búcsúkoncerten koncerteztek. A mostani produkció éppen ezért az Újrahasznosítás címet kapta.

- Már elbúcsúztunk néhányszor, ezért a jövő februári koncertünknek az Újrahasznosítás címet adjuk. Azért lesz ismét LGT, mert sikerült megteremteni egy olyan fellépés anyagi és technikai feltételeit, amelyet mi négyen szeretnénk. Még bírjuk fizikailag, talán szellemileg is, és egy csomó játszani valónk van - mondta Presser Gábor, az LGT alapítója és énekese az Új Ásznak.

Somló Tamás elárulta, számára mi a legnagyobb kihívás a koncert kapcsán.

- Azért adunk ennyi idő után koncertet, mert már nagyon rég játszottunk és kíváncsiak vagyunk egymásra és magunkra. Tudni akarjuk, hogy tudunk-e még együtt zenélni. Természetesen ismét össze kell szoknunk, aztán szét és megint össze, de ez már csak így megy - mesélte a legendás zenész.

(karpatinfo.net)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó