Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Visszatér hozzánk a Roxette!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-11-10 09:30:10

Anno élőben jelentkeztünk a Roxette legutóbbi budapesti koncertjéről, amely már... kimondani is sok... három évvel ezelőtt volt! A svéd duó jövőre visszatér - derül ki a legfrisebb turnénaptárból.

fotó: Kollányi Péter - MTI

A Roxette 2011-ben okozott néhány felejthetetlen pillanatot a magyar rajongóknak, akik együtt dalolhatták Marie Fredrikssonnel és Per Gessle-lel a Sleeping In My Cart, a The Lookot, az It Must Have Been Love-ot, vagy a She's Got Nothing On But The Radiot, arról nem is beszélve, amikor egy gitárszóló jutott félidőben arra is, hogy egy ízig-vérig hazai dallam csendüljön fel és a banda gitárosa elkezdte játszani a "Tavaszi szél vizet áraszt" opuszt.

Jövőre repetárzhatnak a rajongók és mindazok, akik három éve ott voltak a Papp László Sportarénában és Roxette-függővéve váltak, vagy akik kihagyták, és későn jöttek rá, hogy ez mekkora hiba volt - merthogy mi ott voltunk, és higgye el, aki kihagyta, hogy az volt!

A jövőre három évtizedes fennállását ünneplő formáció a Roxette XXX turnéval érkezik ismét Budapestre, hogy kifordítsa a négy sakrából a "kavicsot" május 19-én. Előttünk Romániában, utánunk Csehországban lépnek majd színpada. A teljes európai koncertlistát itt találja, ha a nyaraláson szeretné elcsípni kedvencét!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó