Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Visszatér a producer mogul, Timbaland

Szerző: Vörös István, – 2013-01-03 07:38:27

A dalszerző, rapper, szövegíró és producer mogul közel két éve ígérgeti, hogy új albummal jelentkezik. Bár még mindig nem készült el a nagylemez, de rajongói örömére decemberben 2 új dallal lepte meg őket.




Timbaland karácsonyi ajándékdobozának első dala a Sebastian közreműködésével rögzített This Lady, amelyhez már a klip is elkészült, így év végén a zenei csatornák el is kezdték játszani. 



A rajongók kissé fanyalogva fogadták a nótát, hiszen közel két év ígérgetés után valami ütősebb visszatérést vártak. A karácsony táján ezért Timbo bedobta a White Weddinget. Bár még ez a szám sem jelenti a fanatikusok számára a nagy wow érzést, hogy igen Timbaland visszatért, de legalább várakozással és reménnyel  tölti el őket, hogy kedvencük a zenéléssel is tölti napjait. Az viszont mindenképpen biztató, hogy pár hónapja a rapper egy koncerten hivatalosan is ízelítőt adott a közel 2 éve készülő zenei anyagból, amelyen a hírek szerint Lil Wayne és T-Pain lesz a közreműködő. Így joggal gondolhatjuk azt, hogy ez a két szám amolyan karácsonyi ajándék féle, de a nagy durranást a mester még tartogatja.


(music.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó