Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Virtuálisan kapkodják Eminem lemezét

Szerző: Vörös István, – 2011-07-13 23:50:05

Eminem lett a világ első művésze, akinek sikerült több, mint 1 millió(!) digitális albumot eladni az Egyesült Államokban a 2010-ben kiadott lista vezető, Grammy-díjas “Recovery” című albumából, amely a Billboard Top 200 Album listán - Eminem hatodik albumaként – és az R&B/Hip-Hop és Rap Album listákon is első helyen debütált.


A 2010 legtöbb példányszámban eladott albumaként (világszerte 5.7 millió(!) eladás), illetve minden idők legtöbb példányszámban eladott digitális albumaként fémjelzett “Recovery” olyan #1 slágereket tartalmaz, mint a Rihannával készített négyszeres Grammy-jelölt “Love The Way You Lie” (9.3 millió(!) letöltés) vagy a Grammy és MTV Music Awards-al díjazott “Not Afraid” (3.4 millió letöltés).

Eminem mérföldkőnek számító rekordokat sorakoztat fel karrierjében, hiszen “Hell:The Sequel” című albuma - melyet Detroit-i társával, Royce Da 5’9” együttműködve “Bad Meets Evil” név alatt adott ki – lett a rapper második #1 albuma 12 hónapon belül, amit az elmúlt öt évben senkinek sem sikerült elérnie.

A “Hell:The Sequel” album soron következő dala - ami a VEVO-n 8.2 millió nézettségű “Fast Lane”-t követi - a “Lighters” címet viseli, amelyben Bruno Mars is közreműködött.

(Universal Music Hungary)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó