Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

VIDEÓK: Lady Gaga vergődő anti-sellő és örült robot

Szerző: Vörös István, – 2012-01-09 14:06:24

Folytatódik Lady Gaga "divatklip-sorozata", amit a Yoü & I dalhoz kezdett gyártani. Az első a szériában azért volt szenzáció, mert minimális sminkkel, gyakorlatilag meztelenre vetkőzött benne az énekesnő: a folytatás sem kutya!


Az első videó: "nimfa"

Lady Gaga elképesztő érzékkel sokkol akkor is, amikor éppen nem akar. A House of Gaga című, általa "divatvideóként" aposztrofált széria nyitányában, melyhez a Yoü & I felvételt használták, éppen az volt a meghökkentő, hogy hiányzott a fejéről egy műhold, testéről a hús-kosztüm, lábáról pedig az extra-magas "holdjáró".


A második felvonás: "sellő"

A klip-sorozat további két részben a dalhoz készült videóból jól ismert anti-sellő vergődik, akár a partra vetett hal. A Disney-meséből ismert aranytorkú, angyalarcú hableány figurája Gaga világában már nem létezik: az énekesnő sellőjének arcán és nyakán vágás-szerű kopoltyúnyílások éktelenkednek, és inkább hasonlít egy torzszülöttre, mint vízi csodalényhez.


Harmadik rész: "menyasszony"

A díva videómegosztó-csatornájára legutóbb feltöltött klipben ugyancsak a Yoü & I-ból ismert, pusztában kóborló robotnő alakja köszön vissza, aki fellázad szerepe ellen, és fedetlen kebellel tépi ki magából a vezetékeket. Hogy mi lett ebből, nézd meg fent!

Amint arról a L\'uomo Vogue divatlap legutóbbi száma tanúskodik, az énekesnő a videóforgatásokon sikeresen ötvözte a kellemeset a hasznossal, hiszen a "Gaga házában" őrjöngő menyasszony a címlapokról is visszaköszön - így valószínűleg egy füst alatt lerendezték a fotózást és a videó-felvételt.



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó