Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

VIDEÓ: Förtelmes sztárfőnökök nevettetnek

Szerző: Vörös István, – 2011-05-18 15:34:23

Remek vígjátéknak ígérkezik a HB, melyben három srác arra jut, hogy az lesz a legjobb nekik, ha valamilyen úton-módon kicsinálják elviselhetetlen főnökeiket.



Elképesztő szereplőgárdát vonultat fel a Horrible Bosses, 2011 júliusában érkező vígjáték, melyben három barát elhatározza, hogy kicsinálják főnökeiket, hiszen mind a hármuké gyakorlatilag őrültnek mondható, de minimum elviselhetetlennek.


A főszerepben Jason Bateman (Hancock), Jason Sudeikis és Charlie Day (Felhőtlen Philadelphia) szerepel, de a mellékszerepekben olyan színészek segítenek be, mint Jennifer Aniston, a már egy külön történetet megérdemlő hajat viselő Colin Farrel, Jamie Foxx, Donald Sutherland, vagy a harmadik főnök szerepében Kevin Spacey.


A direktori székben Seth Gordon csücsül, aki eddig inkább TV sorozatok rendezésében igyekezet maradandót alkotni, azért a néhány Modern Family és a The Office epizód levezénylése reménykeltő lehet.


Az előzetesben látszik, hogy klasszikus agyament szituációs komédiát fogunk kapni a mozijegyünkért. Megjelenés július második hetében.


Nézd meg a magyar feliratos előzetest!


(shtrend.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó