Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Eddig tudták visszatartani: neten az új Lady Gaga lemez

Szerző: Vörös István, – 2011-05-18 15:21:25

A Lady Gaga fanok ma tombolhatnak, ugyanis szűk egy héttel a május 23-i hivatalos megjelenés előtt az internetre került az énekesnő vadiúj "Born This Way" című lemezének 14 felvétele.


A hivatalos borító

A rendkívül ügyes felvezetés ellenére nem sikerült az eredetileg kitűzött megjelenés dátumáig "megóvni" az extrém díva legújabb lemezét, melyről egyes slágerlistákat három dal szimultánban ostromol. A "Born This Way" címadó-sláger kezdte az új lemez beharangozását, melyet a "Judas" követett, "bónuszként" pedig az "Edge of the Glory-t " is feltöltötték az énekesnő Youtube-csatornájára.



Judas: az idei BBC Radio 1 koncertől

Emellett az elmúlt hetekben Gaga folyamatosan élő fellépéseken népszerűsítette a közelgő lemez slágereit, ha csak részletekben, vagy kissé "áthangszerelt" formában is.

Az ügyes kampány ellenére a mai napon már elérhetővé vált a lemez standard verziója, mely 14 vadonatúj slágert tartalmaz. A hardcore rajongóknak azonban tartogat még meglepetéseket kedvencük, hiszen a Born This Way korong különleges deluxe kiadványán három további új szerzemény lesz hallható és négy bónusz remix.


A deluxe-CD dallistája sok-sok extrával

Nyilván a letöltő-linket ebben az írásban nem találjátok meg, hiszen mi is arra biztatunk, hogy ha már eddig vártatok, várjátok ki a hivatalos digitális vagy fizikai megjelenést, aki viszont türelmetlen és felkutatja az albumot, az se felejtse el utólag kosárba tenni a CD-t, akár boltban, akár on-line!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Britney újra csúcsformában


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó