Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Vezető ellenzéki politikusok jártak Kalocsán

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-03-28 19:17:22

Kuncze Gábor szavaival élve "kampányzáró rendezvényt" tartottak péntek délután Kalocsán, a piactérnél lévő parkolóban. A helyszínen népes közönség gyűlt össze, hogy végignézze a műsort, amely humorista produkcióval kezdődött, majd keményebb hangvételűre váltott.

A színpadon egymásnak adták a mikrofont a Kormányváltás 2014 baloldali összefogás országosan ismert politikusai, köztük Kuncze Gáborral, a Szabadelvű Polgári Egyesület vezetőjével. Kuncze Gábor rádiónknak beszélt arról, hogyan látja jelenlegi helyzetüket a jövő vasárnapi voksoláson - kiemelvén az egyelőre "bizonytalanként" aposztrofált szavazók sorsdöntő szerepét.

A Kuncze Gáborral készült teljes interjúnkat itt tudja meghallgatni:

Színpadi beszéde előtt sikerült mikrofonvégre kapnunk Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét is, aki a KORONAfm100-nak adott interjújában hangsúlyozta a közelgő választásokon való részvétel fontosságát, és őszintén beszélt arról, hogy az eddig nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatások szerint milyen esélyekkel indulnak, hangsúlyozván, hogy Kalocsa egyike azon körzeteknek, ahol "erősíteniük" kell. A volt miniszterelnök emellett szót ejtett az okostelefonokon egyre népszerűbb "Napi Feri" alkalmazásról is.

A Gyurcsány Ferenccel készült teljes interjúnkat itt tudja meghallgatni:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó