Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Vezet a kalocsai overall a Forma 1-es szavazáson: voksolj itt!

Szerző: Vörös István, – 2011-10-14 12:50:00

Amint arról helyi híreinkben a napokban beszámoltunk, ismét kalocsai mintás overallt ölthetnek a Forma1 verseny McLaren csapatának pilótái, akik a mogyoródi futamot megelőző időmérőn már viselték a virágmotívumos kezeslábast.

Jenson Button a kalocsai ajándékkal és Török Ferenc polgármester

A ruházatért felelős Hugo Boss cég ugyanis internetes voksolást indított, melyen a szavazók döntik el, hogy a száguldó cirkusz McLarenes pilótái melyik nemzet által tervezett overallban üljenek a volán mögé az utolsó, Sao Paulo-i megmérettetést megelőzően. Az október 15-ig tartó voksoláson eddig a hazai, kalocsai mintás overall vezet csaknem 60.000 vokssal, azonban a hét végéig még ráerősíthetünk, hogy ismét előkerüljön a magyaros ruhadarab, melynek viseletéért egyébként a kalocsai polgármester, Török Ferenc ajándékkupát adott át Jenson Buttonnek és továbbított Lewis Hamiltonnak az idei magyar futamon.

Szavazatod leadhatod az alábbi képre kattintva! (Húzd a kurzort a kiválasztott kalocsai mintás overallra, majd kattints a "vote" feliratra, végül "x" és megtetted a magadét, hogy a brazil nagydíjon is előkerüljenek a kalocsai motívumok! A szavazást egy nap többször is megismételheted!)


KATT A KÉPRE!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó