Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Vereséggel kezdtek röpis lányaink

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-02-17 12:14:50

A közelmúltban Ikrénybe utazott a Kalocsai SE női röplabda csapata, hogy folytassa az NBII. bajnokságot. Sajnos december óta pótoltak be mérkőzéseket az ellenfeleink így egy hellyel hátrébb, a negyedik helyre került csapatunk. Bár az Ikrény az utolsó helyen áll a tabellán, de otthon több csapatot is megszorongatott a csarnokában. Kováts Ágnes edző dolgát nehezítette, hogy szélütő helyen a kezdő hatosunk egyik tagja lebetegedett, valamint egy játékos combhúzódással küszködve játszotta végig a meccset.

Fotó:kalocsasportja.hu

Álmosan kezdődött a meccs, a némi kalocsai előny se mieink érdeme, hanem inkább a hazaiak pontatlansága miatt volt. A szett végére, pont a játszmalabdánál sikerült fordítaniuk a hazaiaknak, ám ezt sikerült kivédeni és végül megnyerni az első felvonást.

Sajnos ez a végjáték valamiért nem fújt riadót a kalocsai fejekben, továbbra is nyögvenyelősen játszott mind a két gárda, látszott, hogy ezen a napon az a csapat fog nyerni, amelyik akaratosabb, koncentráltabb lesz. A második szett közepén mintha valami elindult volna játékunkban, de a hazaiak sikeresen verték vissza próbálkozásunkat és egyenlítettek.

A harmadik játszmát még könnyebben nyerte a vendéglátó csapat, nagyon úgy tűnt, hogy sima vereség lesz a vége.

A negyedik szett elején aztán hazai vezetésnél a vereség rémképe egy kicsit felpörgette a kalocsaiak játékát minek következtében a végén ugyan szorosan, de egyenlítették a szettek állását.

A döntő szettben sokáig vezettünk, igaz a hazai reményeket mi tartottuk életben négy nyitásrontással, akik köszönték szépen és éltek a lehetőséggel. Rutinos csapatkapitányuk remekül játszott ekkor és vezérletével fordítottak és ezzel megnyerték a meccset.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó