Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Folyamatosan osztják a sárgafedeles kukákat

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-02-17 11:29:27

Amint arról korábban beszámoltunk, Kalocsa is átáll az úgynevezett „kétkukás” rendszerre, amelynek lényege, hogy minden egyes háztartás ingyen kap a meglévő hulladéktárolója mellé egy másik, sárga fedeles gyűjtőedényt, amelybe a biológiailag nem lebomló szemetet dobhatja.

Ide tartoznak például a csomagolóanyagok, a műanyag palackok, vagy az üvegek, amelyekkel ezentúl nem kell már elsétálni a legközelebbi szelektívgyűjtő-szigetig. Üröm az örömben azonban, hogy a társasházakban élőkön kívül ezeket a kukákat személyesen lehet átvenni a Parkgondozó Kft. Érsekkert utcai telephelyén, amely alkalomadtán hosszú sorbaállásba torkollik, nyilatkozta a KORONAfm100-nak Loibl László ügyvezető, hangsúlyozván, hogy a tárolók osztás folyamatos.

A kalocsai háztartásokba kerülő új, sárgafedeles szelektívhulladék-gyűjtők kiosztása kapcsán a Kalocsai Parkgondozó Kft. vezetője, Loibl László ezúton mondott köszönetet a lakosság megértéséért és türelméért, valamint ismertette, hogy az elkövetkező két hétben, melyik napokon, mikor vehetik át a leendő tulajdonosok a sárgafedeles edényeket.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó