Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Valóságshow: Gyurcsányék beköltöztek a miskolci Avasra

Szerző: Bneu Edina, – 2012-01-24 13:22:39

Tréfának tűnik, de nem az: a miskolci Avas lakótelepen „telel” három napig Gyurcsány Ferenc és három párttársa. „Miskolcon vagyunk, beköltöztünk az Avas lakótelepre. Nem leszek abban a helyzetben, hogy hosszasan postoljak. De ha tudok, mesélni fogok. Bocs:))” – írta a Facebookon Gyurcsány.



A Magyar Hírlap a volt kormányfő pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) sajtóosztályától megtudta, hogy Gyurcsányt a DK egyik helyi szervezője révén hívta meg magához egy család. Kiderült, hogy elfogadta a meghívást, sőt három másik avasi családhoz beköltözött Vadai Ágnes, Varju László és Molnár Csaba is.
A lap információi szerint Gyurcsányéknak változatos programot készítettek, és a tervek szerint hétfő este jégkorongmérkőzésre mentek.
A DK január 28-án tartja első kongresszusát. A belső gazdálkodási, etikai, fegyelmi szabályzat megalkotásán kívül a párt és a meghívott vendégek politikai vitát folytatnak „az Orbán Viktor utáni időszak kormányzati teendőiről”. Február 21-én pedig Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédet tart – olvasható a párt honlapján.
(Magyar Hírlap)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó