Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Útjára indult a MOSOLYGÖMB! Fogadd be egy napra!

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-11-20 10:32:34

Idén negyedik alkalommal indul vándorútjára a Mosolygömb. Az első alkalommal alig 40, tavaly pedig - segítségeddel - már 85 gyermek karácsonyfája alá került ajándék. Segíts idén is, fogadd be a Mosolygömböt! (Naptár lejjebb!)

Hirdetés

Hirdetés

A kalocsai önkormányzat dolgozói és az óvodai alapítvány kezdeményezésére olyan gyerekek kapnak karácsonyi ajándékot, akiket amúgy jó eséllyel nem várna csomag a fa alatt. Erre gyűjtünk, szállj be Te is, vagy készpénzadománnyal, vagy az urna elhelyezésével a munkahelyeden, üzlethelyiségedben.

Az Old Motors Pub idén is csatlakozott! Köszi :)

Tavaly fél millió forintból vásároltak a szervezők játékokat a gyerekeknek. Ha összefogunk, idén ismét átléphetjük az 500 ezres álomhatárt. Míg az adventi gyertyagyújtások alkalmával a sétálóutcai rendezvényen találod meg a gyűjtőurnát, addig a mai naptól egészen december 17-ig a város különböző pontjain. Hogy hol? Az csak rajtad múlik! Csatlakozz üzleteddel! A lista folyamatosan bővűl.

Külön köszönet

- a Vicai Optika Látás- és Hallásközpontnak, akik idén is egy szemüveggel járulnak hozzá egy gyermek boldog karácsonyához,

- a Kalocsai Úszó- és Vízilabdaegyesületnek, akik úszótáborba várják az egyik megajándékozott gyerkőcöt,

- és a Kalocsai Kézilabda Clubnak, akik felkérésére Lakatos Norbi, a "Vaklufis" hajtogat majd lufit az ajándékosztás alkalmával.

 

 

Jelentkezni a KORONAfm100-nál lehet személyesen, telefonon (78/567-662) vagy sms-ben (30-2-KORONA).

Varázsoljunk mosolyt EGYÜTT a gyermekek arcára!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó