Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Hajós is eladta saját rendszerét a Tarr Kft-nek

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-11-19 10:47:32

November 9-én tartott rendkívüli képviselő-testületi ülést a hajósi grémium, hogy megtárgyalja a helyi kábeltévé rendszer eladását.

Estókné Szalczer Erzsébet polgármester közösségi oldalán számolt be a történtek hátteréről, miszerint a kábeltévé rendszerük könyv szerinti értéke nem éri el a 8 millió forintot, a fogyasztók pedig egyre jobb szolgáltatást igényelnek, amihez folyamatos technikai megújulás és sok-sok pénz kell.

Az utóbbi érvek anno a KalocsaKOM eladása során is felmerültek, és ahogyan korábban Kalocsa, úgy most Hajós is garanciát kapott a rendszer felvásárlásra ajánlatot tevő Tarr Kft-től, hogy 2018 végéig biztosan nem fognak árakat emelni.

Hajós első embere rádiónknak úgy fogalmazott, hogy eredetileg nem állt szándékukban megválni saját rendszerüktől, de visszautasíthatatlan ajánlattal fordult hozzájuk a Tarr Kft.

A Tarr Kft. kalocsai irodája

Estókné Szalczer Erzsébet hajósi polgármester azt is előrevetítette, hogy a kábeltévé és háttér-infrastruktúrájának eladásából származó bevételt a város fejlesztésére fogják költeni.

Hangsúlyozta, hogy a Tarr Kft. ígérvénye szerint saját cégük előfizetői szinte semmit nem érzékelnek majd a tulajdonosváltásból.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó