Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Újságmelléklet lesz Madonna új kislemeze

Szerző: Vörös István, – 2012-12-02 17:19:52

Ingyen juthatnak az énekesnő legújabb, Superstar című kislemezéhez Sao Paulóban a hétfői "Folha de Sao Paulo" újság megvásárlói. Madonna vadiúj kislemeze ugyanis újságmellékletként jelenik meg, amelyen egyébként lányával énekel... na ezt kapd ki!


Hallgasd meg Madonna legújabb dalát!

Arról egyelőre nincs infó, hogy Madonna kiadója mikorra tervezi - ha tervezi - az idén megjelent MDNA című stúdióalbum negyedik slágerének megjelentetését világszerte. Az viszont hivatalos, hogy a Give Me All Your Luvin, a Girl Gone Wild és a Turn Up The Radio után ismét egy Madonna-Martin Solveig felvételt másoltak ki a díva idei nagylemezéről.

A Superstarnak nem csak az az érdekessége, hogy napjaink egyik legfelkapottabb lemezlovasa gyártotta, hanem az is, hogy az énekesnő vokalistája nem más, mint nagylánya, Lorudes Leon. A borítót egy online versenyre készíthették rajongók, és a beküldött pályamunkák közül választották ki az alábbit.

 

A kislemez brazíliai megjelenése minden bizonnyal nem a véletlen műve, hiszen rá egy nappal dupla-koncertet ad az énekesnő a városban, amelyet mindössze négy további állomás követ. Decemberben Argentínában ugyanis véget ér Madonna májusban indult MDNA Tour című turnéja, amelynek keretében a világ több pontján adott összesen kilencven koncertet!



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Kifütyülték Justin Biebert


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó