Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Újra akcióba lépett a 91 éves Repülős Gizi

Szerző: Korsós Éva, forrás:hvg – 2017-08-15 06:49:31

Újra felbukkant a hírhedt tolvaj, Repülős Gizi, aki most Tatabányán próbált bejutni egy férfi otthonába. Régi trükkel, egy kitalált mesével próbált bejutni egy idős férfi lakásába Repülős Gizi - írta a Blikk.

A férfi fia a lapnak azt mondta, a tolvaj bement a kapun, és váltott pár szót az apjával. Egy színházi dolgozóról kérdezősködött, aki valahol ott lakik.

Az idős férfi nem ismerte fel a közismert tolvajt, de valahogy ösztönösen gyanús lett neki a nem túl életszerű történet, hiszen a környéken nem dolgozik senki színházban.

A kérdezősködéshez pedig elég becsöngetni, nem kellett volna hívatlanul benyitni a kapun. A férfi felszólította, hogy menjen el, a kutyája pedig belekapott Repülős Gizi gurulós bevásárlótáskájába.

Nyomozás nem indult, mert az ingatlantulajdonosok nem tettek feljelentést - írta a kemma.hu Komárom-Esztergom megyei hírportál.

K. Sándorné B. Gizella 1953-ban került először összeütközésbe a törvénnyel besurranásos lopás miatt, az elmúlt évtizedekben több mint kétszáz bűncselekményt követett el, 19-szer ítélték el, 17 évig ült börtönben.

Nevét onnan kapta, hogy az ötvenes években belföldi repülőjáratokkal utazott lopni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó