Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Újabb nevek a Szigeten: visszajön Mika

Szerző: Vörös István, – 2013-04-04 08:51:15

Újabb fellépőket jelentettek be a Sziget fesztivál szervezői: első vonalbeli világsztár ugyan nincs köztük, de sok-sok elismert név igen: a címben említetteken kívül jön Regina Spektor, a Biffy Clyro és Little Boots is.


Mika visszatér a Szigetre

A húsznál is több, újonnan bejelentett fellépő között a szóló előadók között vannak nagyobb nevek: a Bat For Lashes néven éneklő, brit Natasha Khan, illetve az orosz zsidó származású, New York-i Regina Spektor korunk legelismertebb énekes-dalszerzőnői között vannak, de említést érdemel az elektropop-hercegnő Little Boots, no meg az előző évtizedben rendkívül ígéretesen induló énekes, Mika is. Aztán lesznek természetesen rockzenekarok, mint az immár nemzetközi szinten is népszerű, skót Biffy Clyro, illetve a walesi alternatív rocktrió, a Joy Formidable.

Az elektronikus zenei vonal legnagyobb új neve a brit drum\'n\'bass-dubstep sztárzenekar Nero, de Erol Alkan is jó pár neves fesztiválon tolta már a kontentot a táncsátrakban. Bejelentettek természetesen pár visszatérő előadót is: a tiszteletbeli magyar fellépők kategóriáját idén a Cribs, Dub FX, a Flogging Molly és a Booka Shade gazdagítja. További nevek: a télen az A38 Hajón játszó, dán Rangleklods, aztán Felix Cartal, Blaudzun, Monophona, Splendid, Gesaffelstein, dOP, Donots, Hoffmaestro, Daily Bread.

(quart.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó