Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Újabb húzónév koncertezik Kalocsán

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-04-05 12:20:00

Hétről hétre csúsznak a helyükre a mozaikok és áll össze a nyári kalocsai nagykoncert-naptár, amelyben már tisztán látszik, hogy mindenki megtalálja majd a magának valót.

Hirdetés

Hirdetés

Egymásnak adják majd a színpadot a hazai könnyűzene nagy kedvencei az érsekkertben és a június 10-től 12-ig tartó, huszonnegyedik alkalommal megrendezett Kék Madár Fesztivál kínálata is teljessé vált. Lakatos György főszervező örömmel újságolta a KORONAfm100-nak, hogy hétfőn eldőlt, ki koncertezik majd a 2016-os rendezvényen, a Beatrice-Budapest bár-Palya Bea korábban bejelentett hármas-fogatból. Kitért továbbá arra is, hogy melyik az a programelem, amelyet a megújult érsekkerti Platán Rendezvényközpontba szeretne kivinni.

Lakatos György, a kalocsai Kék Madár Fesztivál főszervezője kitért arra is, amelyet rádiónknak adott legutóbbi interjújában még nem árult el, nevezetesen, hogy kik és milyen műsorral zárják majd az idei jótékonysági forgatagot. Megerősítette továbbá, hogy a dátum még nem biztos, de a közreműködése már biztos az idei popkoncert fellépőjének.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó